diashowHomepage.jpg

Home - Welkom

Hartelijk welkom in Gasthaus Linden bij Bart en Silke.

Gasthaus Linden is een vakantiehuis in de Eifel voor groepen tot 12 personen. Ons huis is een voormalige café en ligt midden in de Vulkaaneifel met een geweldig uitzicht op een eigen beekdalletje met herten. Direct vanuit het huis kun je een mooie wandeling maken naar de oude vulkaan Rockeskyller Kopf of een fietstocht door bijvoorbeeld het Kylldal.

In de omgeving zijn veel mogelijkheden om te genieten van de natuur en te onthaasten. Het huis biedt verder veel ruimte om gezamenlijk te eten, te spelen en te werken. De geheel automatische kegelbaan staat daarbij ter beschikking.

Gasthaus Linden is een unieke locatie voor sportieve w(m)ensen voor een familie-weekend of vriendenreunie. Daarnaast is het een geschikte trainingslocatie voor teambuilding of persoonlijke ontwikkeling. Er is genoeg ruimte om samen te zijn, maar ook om je even op jezelf terug te kunnen trekken.

Gasthaus Linden ligt op 6 km afstand van het stadje Gerolstein, 25 km van de Nürburgring en op slechts 3 uur rijden vanuit bv. Utrecht, 2,5 uur vanuit Brussel of Antwerpen.

Wij wensen je samen met familie, vrienden of collega's een onvergetelijke tijd in ons huis. Veel plezier!

 

Gasthaus Linden, Dorfstrasse 26, 54570 Rockeskyll, Duitsland
+49 152 53 96 44 16
+31 6 33 09 67 44
+32 479 24 91 95
info@gasthauslinden.nl